Vad Veroveli erbjuder dig som konsult

Veroveli jobbar efter värdegrunder som bygger på att driva dig som individ framåt, både som konsult men även privat. Vårt motto är: “Går det bra för dig, går det bra för oss.”

Vi ser att du är en del av vår framtid. Vårt mål är att involvera dig i den, för att göra det lönsamt för oss båda.

Veroveli och värderingar

Dagligen för vi diskussioner i Veroveli om hur viktigt det är att följa våra 5 stycken värdegrunder. Vi fokuserar på hur vi kan applicera dessa på vår verksamhet. Därav kan våra konsulter ha med sig dessa ut på sina uppdrag.– Friheten att skapa sig en bra balans mellan sin karriär och privatliv
– Att ha kul och känna glädje på jobbet är viktigt och ger mer energi
– Med kreativitet löser vi både stora och små problem tillsammans
– Ett livslångt utvecklande ser vi som en inspiration till att föra vårt samhälle framåt
– I allt detta måste det finnas en passion och glöd

Läs mer om våra värderingar här

Sveriges bästa arbetsgivare

Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare. Vi når dit genom att hela tiden se hur vi kan bli bättre för våra medarbetare. Vi frågar, diskuterar och tar gemensamma beslut om hur vi ska prioritera möjliga alternativ. Målet är att erbjuda den bästa situationen för de som arbetar tillsammans med oss.

Ersättning för förlorad fritid – Inte bara lön

I alla yrken och arbeten spenderar vi stor del av vårt liv på att skapa värde. I det företag vi arbetar och för oss själva. Det är Verovelis filosofi att vi alltid ska ha ett mycket bra ersättnings-paket till våra medarbetare. Vi vill att lön, försäkringar, förmåner semester, pensionsavsättning med mera ska vara mycket konkurrenskraftigt med andra företag på marknaden.

Fortlöpande utmanar vi våra förhållanden och ersättningar. Detta sker både centralt och tillsammans med medarbetare för att säkerställa att vi står oss starkt i konkurrensen.

Delaktighet som konsult

Det är ofta svårt att förhålla sig till vad som händer inne på Veroveli när man som konsult sitter ute hos kund under dagarna. Hur man då kan delta i att få företaget att utvecklas är inte alltid det enklaste. Vi på Veroveli tycker det är viktigt att alla medarbetare är med och utvecklar oss åt rätt håll. Vi arbetar tillsammans kontinuerligt och aktivt med att öka delaktigheten för alla.

Bland andra aktiviteter har vi konsult-frukostar där alla medarbetare får information om vad som händer i företaget. Vi informerar då om vad som händer både inne på vårt eget kontor, på marknaden och hos våra kunder. Vi brukar också diskutera om hur vi alla med relativt enkla medel kan påverka företaget positivt.

Så här håller vi ihop konsult och företag

Vi kommunicerar på vardaglig basis genom chatprogrammet Slack.
Där finns alla Verovelis arbetskollegor ifall du kör fast och behöver hjälp i ditt projekt, eller bara vill socialchata.
Där kan du även delta i de diskussioner som pågår inom företaget. Vi avhandlar alltifrån tekniska frågor till vilken skidbacke som är bäst i Norge.
Här får du även dagliga uppdateringar om vad som händer inom Veroveli. Vi vill att du som konsult känner att du är med Veroveli på resan.

Vi anordnar middagar 8-10 gånger per år. Där kan vi alla slappna av, pratas vid och äta god mat på någon av Stockholms restauranger.
Kring dessa event arrangerar vi emellanåt någon slags aktivitet. Målet är att skratta och ha kul. Självklart firar vi också in julen och socialiserar innan sommaren blommar ut för fullt.

Vi har kompetensmiddagar en gång i månaden. Där föreläser någon av våra konsulter eller en extern expert om ett aktuellt eller intressant område.

Vi har både planerade och oplanerade AW´s där vi umgås och diskuterar i sköna miljöer.